Хотели

Хотел Екстрийм Пампорово

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Хотел Екстрийм Пампорово

Хотел Екстрийм Пампорово е превъзходно място за почивка,  както през зимните месеци, така и през летните. Хотелът омайва гостите си с прекрасно местоположение, достъпни цени и безупречно обслужване. Това го нарежда сред топ хотелите в курорта. Богатото му разнообразие от хотелски услуги и непретенциозен флирт между удобство и стил го превръщат в невероятно място за планинска почивка. Той е предпочитано място, както за семейства с малки деца, така и от компании млади скиори. Близката му локация до ски пистите прави избора за ски почивка в курорта много ограничен, а хотел Екстрийм е един от малкото хотели, които могат да се похвалят със съчетание от лукс, пълна гама удобства и перфектна кокация. В комбинация с това тишината и липсата на шум го прави идеален избор. Намира се на главния път към кулата „Снежанка“, небрежно шепнещ си с красивата борова гора, която го обгръща. Надморската му височина е 1750 метра и дава гаранция за свеж въздух, изпълнен с невероятен боров аромат през цялата година. Идеална изходна точка, както за летни преходи, така и за зимни приключения. Хотелът се намира в центъра на една от най-красивите местности в България. Само на няколко километра се намират пещерите Дяволско гърло, Ухловица, Харамийска и Ягодинска пещери, както и Триградското ждрело. Уникалната природа се допъла от небезизвестните Чудни мостове, които са уникална гледка, особено през пролетта. Само на 30 км се намират Момчиловата крепост и крепостта Заград, които са паметниците на тракийската култура в региона.

Хотел Екстрийм Пампорово

Хотел Екстрийм разполага с 42 светли, просторни и луксозно обзаведени двойни стаи, шест едноспални апартамента, които предлагат прелестна панорама.

Двойна стая със спалня предлага оптимална почивка. Подходящи за семейства с малки деца, допълнително легло. Стаята предлага всичко необходимо, удобства съчетани със съвременна визия и модерни интериорни решения. Всяка стая разполага с тераса с прекрасна гледка към планината, вековната борова гора, обхващаща западната страна на хотела. Стаите са оборудвани с: мини бар, плазмен телевизор с телевизия, електронна заключваща система, вана, сешоар и телефон, сейф, безплатен интернет достъп, централно отопление на газ.

Хотел Екстрийм Пампорово

Двойна стая с отделни легла изключително просторни, подходящи за семейства с големи деца. Двете отделни легла могат да бъдат съединени по избор, както и разтегателен диван. Стаята е светла, а в зависимост от желанието, гледката може да бъде към планината или боровата гора. Оборудвана е с мини бар, плазмен телевизор с телевизия, електронна заключваща се система, вана, сешоар и телефон, сейф, безплатен интернет достъп, централно отопление на газ. Апартамент Джуниор Суит – всеки апартамент разполага със спалня, трапезария с кухнески бокс, дневна, обзаведена с мека мебел. Просторна тераса, на която можете да се отпуснете в удобни кресла и да се любувате на уникалната гледка на безкрайните Родопи. Съвременно обзавеждане, топли пастелни цветове, които допринасят за чувството на уют и комфорт. Оборудвани са с мини бар, плазмен телевизор и телевизия, електронна заключваща се система, вана, сешоар и телефон, сейф, безплатен интернет достъп, централно отопление на газ.

Хотел Екстрийм Пампорово

Ресторанта в хотел Ехтрийм предлага асортимент от европейска кухня и традиционни български специалитети, съчетани с традиционните вкусове на Родопите. Има избор за диетично меню, разнообразие от вегетариански ястия, както и детско меню. Изискана селекция от вина и алкохолни напитки, ще допълнят вкусовите ви усещания за обяд или вечеря.

Лоби бар – уютът му е подчертан от камина и ще се почувствате на място, където ще искате да се връщате отново и отново. Чудесно място за коктейли, преди и след вечеря,чаша прясно изцеден сок или шейк, а барманите ще предложат селекция от коняци, уиски и ром.

Хотел Екстрийм Пампорово

Спа хотел Екстрийм е чудесно място за отдих в прелестните условия, предлагани от планината. Той разполага със закрит басейн с бар, фитнес център, ВИП спа зона, джакузи, сауна, парна баня и солариум. Поглезете се с хидротерапия и разнообразни терапии за тяло, спа процедури, масажи или просто релакс в спокойна обстановка на нежни аромати и благоухания.

На разположение на всички гости в хотела са допълнителните услуги, които се предлагат, като вечерни развлечения с разнообразна програма детските аниматори, както и различни игри, сред които джаги, билярд, тенис на маса, мини голф игрище и кът за видео игри.

Хотела предлага почивка с възможност за развлечения- конна езда, планински, пещерен и културен туризъм, а за любителите на по-екстремните изживявания – пейнтбол и уникалния Вело парк Пампорово.

Pin It